Atrakcje dla gości ośrodka w Zakrzowie

Dla naszych gości oferujemy dostęp do sali gimnastycznej (profesjonalnie wyposażonej) oraz  siłowni, sauny i jacuzzi. Budynek posiada windę. Obok budynku znajduje się kompleks sportowy oraz kilka miejsc ogniskowych i dwie altanki.

Bezpieczny stok i wyciąg narciarski

Na polanie za budynkiem konferencyjnym w zimie czynny jest wyciąg narciarski ze 170-metrowym zjazdem. Oferujemy także wypożyczanie sprzętu narciarskiego oraz miłą i profesjonalną obsługę trenera sportów zimowych. Nasz stok to idealne miejsce dla najmłodszych narciarzy oraz osób zaczynających przygodę z tym sportem.

At01

zima  (5) Ferie 2015 fot 14 At04 At05 zima Ferie 2015 fot 5
zima  (4) zima  (8) zima  (9) zima  (1) zima  (10) zima  (11)
zima  (12) At02

Nowoczesny kompleks sportowy

Nowoczesny kompleks sportowy składa się z dwóch boisk przygotowanych do gry w: tenisa ziemnego, piłkę ręczną, piłkę nożną, siatkówkę i koszykówkę. Boiska posiadają sztuczną nawierzchnię i są ogrodzone. Teren pod boiska został profesjonalnie przygotowany dlatego mogą służyć jako idealne miejsca treningowe dla szkół i klubów sportowych.

At06

At07 At08 Wakacje 2011h At09 At10

Im chłodniej na zewnątrz, tym cieplej myślimy o jacuzzi i saunie .

Po stresującym dniu, czy w leniwe wolne poranki, popołudnia czy też wieczory oferta pobytu w jacuzzi i saunie  wydaje się czymś doskonałym.

Kąpiel w jacuzzi to idealny hydromasaż i doskonałe ukrwienie skóry. Dodatkowa zaleta jacuzzi podniesienie ciepłoty ciała oraz poprawa przemiany materii. Kąpiel w bąbelkach jest też bardzo relaksująca i przynosząca przyjemne rozluźnienie całego ciała.

jacuzi

Pobyt w saunie suchej umożliwia oczyszczenie organizmu z toksyn. Oprócz tego rozluźnia, relaksuje i pozwala łagodzić napięcie wynikające ze stresu. Warto również zwrócić uwagę na odchudzające właściwości sauny. Dodatkowo sauna poprawia pracę serca, pozwala uregulować skoki ciśnienia i poprawia krążenie.

sauna