OFERTA „ZIELONEJ SZKOŁY”

Spełniamy wszelkie wymogi Kuratorium Oświaty dotyczące organizowania „zielonych szkół” i kolonii.

Zapraszamy także na obozy sportowe .

cisza02

sala gimnastyczna sala gimnastyczna1.jpg sala gimnas I03 I02 Bezp01 I05 N01
Dzienny pobyt: nocleg + śniadanie + obiad + kolacja = 60 zł.

Gwarantujemy dobre domowe jedzenie i bardzo dobre warunki mieszkalne.

Zapewniamy opiekę medyczną - Ośrodek posiada:  porozumienie z pielęgniarką, konsultację medyczną, apteczki na wyposażeniu.
Jest też możliwość organizowania dyskotek z profesjonalnym sprzętem, ognisk z pieczeniem kiełbasy, pieszych i rowerowych wycieczek po okolicy, posiadamy duże boisko sportowe{trawa naturalna} oraz boiska wielofunkcyjne ze sztuczną nawierzchnią: sztuczna trawa- piłka ręczna, tenis ziemny, mini futbol; poliuretan – siatkówka i koszykówka… korzystanie z tych boisk jest bezpłatne!

Jesteśmy doskonała bazą wypadową. Możecie Państwo zorganizować wycieczki w następujące miejsca:

1. Wycieczko-pielgrzymkę do Kalwarii Zebrzydowskiej i Lanckorony.
2. Wycieczkę do Stryszowa i zwiedzanie DWORU {oddział muzeum Zamku Królewskiego na Wawelu} i Ekocentrum.
3. Wycieczko–pielgrzymkę do Wadowic {basen i DOM PAPIESKI} oraz Park Miniatur w Inwałdzie .
4. Wycieczkę do Suchej Beskidzkiej: zwiedzanie ZAMKU {nazywany jest „Małym Wawelem”} z przewodnikiem oraz lody lub inny deser w Karczmie RZYM.
5. Wycieczkę plenerową {z przewodnikiem} na szczyt Góry Chełm {603 m.n.p.m}.

Jak również:

1. Całodziennej wycieczki do Ojcowskiego Parku Narodowego:  w tym Muzeum Regionalne, Ruiny Zamku w Ojcowie, Zamek w Pieskowej Skale, Jaskinia Łokietka + przewodnik.
2. Całodziennej wycieczki: Kraków ZOO  lub Park Wodny  oraz Kopalnia Soli w Wieliczce .
3. Całodziennej wycieczki do Krakowa: Stare Miasto, Wzgórze Wawelskie: w tym Kościół Mariacki, Katedra Wawelska, Groby Królewskie, Dzwon Zygmunta, Muzeum Katedralne oraz komnaty Zamku Królewskiego.
4. Całodziennej wycieczki na Babią Górę – wyjście od Krowiarek.
5. Całodziennej wycieczki do Zakopanego: w tym:  wejście do Doliny Kościeliskiej ,  inne atrakcje jak wejście do jaskiń w Dolinie Kościeliskiej…
6. Inne propozycje: Pętla Żywiecka - Góra Żar, Żywiec, Zwardoń, Wisła, Ustroń… Wesołe Miasteczko w Chorzowie, Dinozaurozatorland w Zatorze, Park Linowy k/Andrychowa, baseny termalne w Bukowinie Tatrzańskiej, Szaflarach ewentualnie baseny termalne na Słowacji {Besanowa, Oravice, Liptowski Mikulasz… }.

7. Całodzienna wycieczka do Parku Rozrywki  "Energylandia" w Zatorze jak również "Parku Miniatur" w Inwałdzie.

Informacje szczegółowe i rezerwacje: recepcja czynna jest od poniedziałku do piątku w godzinach 8.00 - 16.00.